Besøg mine indre landskaber.

Jeg skriver fra tid til anden om nærvær, forandring og andre centrale temaer i mit arbejde. 

At sætte grænser

Grænser har været et vigtigt tema for mig de seneste år. Hvor jeg tidligere har set grænsesætning som noget der i store træk var unødvendigt i sunde relationer, hvis blot vi er sensitive overfor hinanden, ser jeg nu i højere grad klare grænser som helt afgørende for at kunne sameksistere med andre på en god måde.

Læs mere »

Hjertets døre åbner indefra

Indenfor Gestalt terapien refererer man ofte til ”forandringens paradoks”, der understreger at forandring sjældent sker ved at nogen udefra forsøger at presse dig til at være anderledes end du er (det er du sandsynligvis rigeligt god til i forvejen), men derimod ved at møde dig lige dér hvor er, som du er.

Læs mere »

Circling & Surrendered Leadership

Med Circling bringer vi en meditativ accept til det, der sker i øjeblikket. Når vi sænker tempoet og afslører hvad der sker mellem os her og nu, skaber vi plads til dybere møder med mennesker omkring os og dybere intimitet med os selv.

Læs mere »

Den Harmoniske Krop

Jaques Dropsy’s bog “Den Harmoniske Krop” beskriver på ganske få sider hvordan vi kan komme bedre i kontakt med vores kroppe. Han beskriver også tydeligt hvordan balance, relation til tyngdekraften, åndedræt, afspænding og mental tilstedeværelse hænger uløseligt sammen.

Læs mere »

Velkommen til NÆR

For nyligt har min virksomhed skiftet navn til NÆR. For mig symboliserer navneskiftet et ønske om at åbne mit eget, såvel som andres arbejde med krop, nærvær og relationer op mod et bredere publikum i Danmark.

Læs mere »

Samtaler om dét, der virkelig betyder noget i livet.