Om NÆR og netværket.

Her kan du læse lidt mere om mig og de dygtige mennesker jeg samarbejder med. 

Peter Munthe-Kaas

Mit navn er Peter Munthe-Kaas og jeg står bag NÆR. Mit arbejde handler om dét at relatere. Til mig selv, til andre, til samfundet og til naturen. Det handler om at opbygge intimitet med os selv og om at skabe et tillidsfuldt forhold til verden omkring os. At kunne navigere kompetent og om at leve med sandhed, kærlighed og frihed – intet mindre. 

Jeg har arbejdet med relationer og relationsskabelse i snart 20 år. Som underviser og forsker i byudvikling på Aalborg Universitet, som konsulent i innovation og brugerinddragelse og senest som kropsterapeut og som facilitator af forskellige former for workshops med fokus på krop og nærvær gennem NÆR. Hvis du er interesseret i mit akademiske arbejde eller mit virke som kommunal forandringsagent kan du besøge www.munthe-kaas.dk

Mine kerneprakssiser er Tai Chi, Qigong, Circling og Kropsterapi men jeg arbejder også med, og er inspireret af, siddende meditation, dans, kontaktimprovisation, yoga, authentic relating og traumeinformeret arbejde generelt. Jeg er derudover inspireret af performance-teori og har været med til at designe en række interaktive performances og events.

Sensitivitet

Tai Chi og Qigong

Jeg har praktiseret Tai Chi og Qigong på daglig basis siden 2005 som privatelev af Torben Bremann. Disse praksisser har lagt fundamentet for min kropsforståelse, min sanselighed og min forståelse af udvikling og forandring. 

Nærvær

Circling

Jeg blev uddannet Circling leder i 2015 og har siden da været med til at udbrede praksissen i Danmark og Skandinavien. Circling har haft stor betydning for min forståelse af hvad det betyder at relatere til andre mennesker. 

Indføling

Kropsterapi

Jeg blev certificeret som kropsterapeut af Manuvision i 2020 og har siden givet behandlinger i Københavnsområdet. Kropsterapien er for mig en rejse i at stole på min intuition og ikke at gå i vejen for mig selv. 

Vil du samarbejde?

Ring eller skriv hvis du kan se muligheder for at vi kan lave noget sammen.

Email

Peter@munthe-kaas.dk

Telefon

+45 51501738

Adresse

Haveforeningen Frederikshøj 176
2450 København SV.

NÆR netværket

Samarbejdspartnere

Anežka Marie Sokol
www.anezka.dk

Anežka er coach og faciliterer forandring for individer, par og grupper – børn, unge og voksne.

Bodil Palmberg
Hopefully Lost

Bodil er klovn og arbejder sammen med Morten Skovgaard i Hopefully Lost på at vise verden, hvor meget værdi, der ligger i ikke at have styr på tingene.  

Cherie Ellen
www.cherieellen.com

Cherie arbejder med intimitet, langsomhed og autenticitet gennem praksisser som “ritual play” og “tantric ropes”. 

Diane Ellefsen
dianeellefsen@gmail.com

I sine workshops blander Diane consent, Circling og Authentisk Relationsarbejde og har bl.a. trænining indenfor School of Consent, Somatic Consent, Radical Honesty og Circling Europe.

Ernest Holm Svendsen
www.kavm.dk

Ernest er cand. mag. i dramaturgi og multimedier, improvisationsskuespiller og forfatter til flere bøger, bl.a. bestselleren Nærvær (Gyldendal 2004). Han er INLPTA certificeret Master Coach og Certificeret Facilitator i The Work of Byron Katie.

Johannes Asmund Hansen
www.naturligfrihed.dk

Johannes er mindfulness instruktør og har praktiseret meditation og mindfulness de sidste 20 år og undervist i det siden 2007 og har siden en ung alder været dybt dedikeret til selvudvikling og indre meditativ fordybelse. 

Karen Mareike Christensen
www.betterconflicts.dk

Mareike arbejder som psykoterapeut og konflikt mediator og afholder en række forskellige workshops om nærvær, krop og relationer. 

Line Bangsbo
www.linebangsbo.com

Line kommer fra mange års praksis og undervisning i meditation, yoga og kropsarbejde. Hun tilbyder psykoterapi og workshops med fokus på krop og intimitet. 

Lærke Inanna Trunjé
www.circlinglife.dk

Lærke er uddannet og autoriseret psykolog. Derudover er hun spirituel integrativ krops- og psykoterapeut og Circling facilitator.

Mathias Kromann Rode
www.mathiaskromann.dk

Mathias er Manuvision Kropsterapeut. Med sin baggrund i musik, scenekunst produktioner og arkitektur bruger han sin kreativitet og sans for detaljer og kvalitet i kropsterapiens tegn. 

Morten Christoffersen Bolø
www.behandlingsforløb.dk

Morten er medskaber af en virksomhed, der tilbyder generelle og skræddersyede forløb til mennesker, der lider af angst, stress, PTSD og depression, dvs., tilstande der relaterer til ubalancer i nervesystemet og traumer.

Morten Skogaard Andersen
Hopefully Lost

Klovn på søgen efter en bedre verden gennem kreativitet og glæde.  Som “Hopefully Lost” laver han workshops for forandring i mennesker og samfund.

Niels Lyngsø
www.pragmatiskbuddhisme.dk

Niels er meditationsvejleder og tilbyder  en lavpraktisk og vidtgående vej ind gennem dig selv og ud mod stadig mere frihed, balance, glæde og kærlighed.

Nuno Catharina Pedersen
nuno.catharina.pedersen@gmail.com

Nuno arbejder med bevægelse, improvisation og dans for alle aldersgrupper. Hendes mål er at skabe mere livsglæde gennem dans og bringe mennesker tættere sammen og opdage nye sider af sig selv og hinanden. 

Rolando Yunquera
www.qbiccircle.dk

Rolandos er en passioneret underviser, der motiverer, støtter og muligvis får dig til at få ondt i maven af grin. Hans undervisning klasser er primært baseret på Improv Comedy Theatre, men også inspireret af Fysisk Teater, Wheel of Consent, Forumteater mv. 

 

Ronja Lofstad
www.circlinglife.dk

Ronja har ekstensiv træning i circling-lederskab hos Circling Europe. Hun har faciliteret Circling aftener og weekender i København siden 2016.

Sarah Warny Berg
www.klogeresammen.dk

Sarah er oprindeligt uddannet antropolog og driver virksomheden Klogere Sammen, hvor hun arbejder med at skabe bedre samtaler og bedre relationer gennem foredrag, workshops og kurser. 

Thibault Schiemann
www.liminalrituals.eu

Thibault er freelance kunstner, spil- og ritualdesigner, underviser, facilitator og kurator. I 2020 grundlagde han Liminal Rituals – et studio, der er dedikeret til at bringe ritualer og ceremonier tilbage til vores daglige moderne liv.

Torben Bremann
www.bremann.dk

Man finder ikke mange undervisere med en så solid forståelse af kroppen, som man finder hos Torben Bremann. Han har dedikeret sit liv og virke til at arbejde med kropsforståelse i teori og praksis. Ikke mindst gennem sin dybe dedikation til træning og undervisning i Tai Chi og Qigong er Torben en sjælden ressource.

Viola Faye
www.violafaye.com

Viola Faye er som kunstner og facilitator interesseret i hvad der sker mellem mennesker, når vi tillader os at bringe hele vores væsen med i mødet. Viola er uddannet som facilitator af Circling, Breathwork samt Familieopstilling & Systemisk Opstilling, og som kunstner på Glasgow School of Art.

Samtaler om dét, der virkelig betyder noget i livet.