Mød mit netværk.

Jeg samarbejder med en lang række dygtige mennesker, der ligesom jeg interesserer sig for det relationelle felt. 

NÆR netværket

Samarbejdspartnere

Diane Ellefsen
dianeellefsen@gmail.com

I sine workshops blander Diane consent, Circling og Authentisk Relationsarbejde og har bl.a. trænining indenfor School of Consent, Somatic Consent, Radical Honesty og Circling Europe.

Ernest Holm Svendsen
www.kavm.dk

Ernest er cand. mag. i dramaturgi og multimedier, improvisationsskuespiller og forfatter til flere bøger, bl.a. bestselleren Nærvær (Gyldendal 2004). Han er INLPTA certificeret Master Coach og Certificeret Facilitator i The Work of Byron Katie.

Johannes Asmund Hansen
www.naturligfrihed.dk

Johannes er mindfulness instruktør og har praktiseret meditation og mindfulness de sidste 20 år og undervist i det siden 2007 og har siden en ung alder været dybt dedikeret til selvudvikling og indre meditativ fordybelse. 

Karen Mareike Christensen
www.betterconflicts.dk

Mareike arbejder som psykoterapeut og konflikt mediator og afholder en række forskellige workshops om nærvær, krop og relationer. 

Mathias Kromann Rode
www.mathiaskromann.dk

Mathias er Manuvision Kropsterapeut. Med sin baggrund i musik, scenekunst produktioner og arkitektur bruger han sin kreativitet og sans for detaljer og kvalitet i kropsterapiens tegn. 

Morten Christoffersen Bolø
www.behandlingsforløb.dk

Morten er medskaber af en virksomhed, der tilbyder generelle og skræddersyede forløb til mennesker, der lider af angst, stress, PTSD og depression, dvs., tilstande der relaterer til ubalancer i nervesystemet og traumer.

Nuno Catharina Pedersen
nuno.catharina.pedersen@gmail.com

Nuno arbejder med bevægelse, improvisation og dans for alle aldersgrupper. Hendes mål er at skabe mere livsglæde gennem dans og bringe mennesker tættere sammen og opdage nye sider af sig selv og hinanden. 

Rolando Yunquera
www.qbiccircle.dk

Rolandos er en passioneret underviser, der motiverer, støtter og muligvis får dig til at få ondt i maven af grin. Hans undervisning klasser er primært baseret på Improv Comedy Theatre, men også inspireret af Fysisk Teater, Wheel of Consent, Forumteater mv. 

 

Sarah Warny Berg
www.klogeresammen.dk

Sarah er oprindeligt uddannet antropolog og driver virksomheden Klogere Sammen, hvor hun arbejder med at skabe bedre samtaler og bedre relationer gennem foredrag, workshops og kurser. 

Thibault Schiemann
www.liminalrituals.eu

Thibault er freelance kunstner, spil- og ritualdesigner, underviser, facilitator og kurator. I 2020 grundlagde han Liminal Rituals – et studio, der er dedikeret til at bringe ritualer og ceremonier tilbage til vores daglige moderne liv.

Torben Bremann
www.bremann.dk

Man finder ikke mange undervisere med en så solid forståelse af kroppen, som man finder hos Torben Bremann. Han har dedikeret sit liv og virke til at arbejde med kropsforståelse i teori og praksis. Ikke mindst gennem sin dybe dedikation til træning og undervisning i Tai Chi og Qigong er Torben en sjælden ressource.

Viola Faye
www.violafaye.com

Viola Faye er som kunstner og facilitator interesseret i hvad der sker mellem mennesker, når vi tillader os at bringe hele vores væsen med i mødet. Viola er uddannet som facilitator af Circling, Breathwork samt Familieopstilling & Systemisk Opstilling, og som kunstner på Glasgow School of Art.

Samtaler om dét, der virkelig betyder noget i livet.