Samtaler om dét, der virkelig betyder noget i livet.

NÆR samtalekortene er designet til at understøtte nærværende og nærende samtaler med menneskene omkring dig. 

Har du også lyst til

Dybere samtaler

NÆR samtalekortene består af 99 forskellige spørgsmål, der åbner samtaler om de vigtige ting i livet, som vi ellers sjældent får snakket om. Spørgsmålene er designet til at åbne samtaler om de oplevelser og tanker vi allesammen ofte går og roder med alene og til at åbne rum for udvikling i dé relationer vi er i. Kort sagt er NÆR kortene skabt for at skabe mærkbare møder med de mennesker vi har omkring os. 

I hverdagen

Samtalekortene kan bruges til at stimulere samtaler om livet med de mennesker, der betyder noget for dig. Brug 10 minutter om dagen på at sætte farten ned og snakke om noget der er mærkbart for dig.

Til Sammenkomster

Kortene kan være et inspirerende bidrag til mindre sammenkomster, hvor du har lyst til at stimulere samtalen. I kan f.eks. skiftes til at trække kort og lade alle omkring bordet, der har lyst, svare på spørgsmålet.

På Møder

Du vil blive overrasket over hvor meget det ændrer stemningen til et møde, hvis i blot bruger 5 minutter i starten på at have en samtale om noget, der virkelig betyder noget for jer.

Til Arrangementer

Kortene kan bruges til at skabe samtaler til større arrangementer, som fødselsdage eller bryllupper, hvor det måske ellers ikke er naturligt for gæsterne at snakke med fremmede. Giv hver deltager et kort når de kommer og bed demom at finde en partner at udveksle spørgsmål med. Derefter bytter de kort og finder finder en ny partner. Sådan kan du fortsætte så længe du vil. 

Samarbejdsmuligheder

For butikker og virksomheder

Hvis du er interesseret i et forhandle NÆR samatalekortene eller hvis du har lyst til at have dem liggende i din café, som et tilbud til dine kunder, er du meget velkommen til at kontakte mig for en samarbejdsaftale. 

Samtaler om dét, der virkelig betyder noget i livet.