En festival om dét, der virkelig betyder noget i livet.

NÆR festivalen er en introduktion til nærvær, kropsforståelse og relationel dybde. Her kan du få inspiration til hvordan du kommer nærmere dig selv og andre.

Kropskontakt - indre ro - øjenkontakt - smil - dans - åndedræt - leg - balance - bevægelse - nysgerrighed - autencitet - sårbarhed - liv

På NÆR festivalen skaber vi rum for nærvær, forbindelse og livsglæde. Vi skaber en ramme for, at du kan møde dig selv og andre gennem samtale, bevægelse og berøring.

Tid: 19. November fra 9.00-19.30

Sted:
Valby Kulturhus, Valgårdsvej 4, 2500 Valby

Pris:
750,-
Indtil 1. juli 2023 kan du med koden EARLYBIRD købe billetten til 500,-


Hvad kan du opleve?

Program

Programmet er under udvikling og vil være det til en gang i efteråret, men herhunder kan du få en smagsprøve på hvad du kan opleve på NÆR festivalen. Denne sektion vil blive opdateret efterhånden som vi får flere workshops og foredrag på programmet. 

Tantric Ropes

Tantric Ropes er en blød og sanselig tilgang til at reb og ligger vægt på nærvær og autencitet. Du vil få en kort intro til basic reb teknik som vi vil bruge til at udforske hvad der opstår i kroppen, tankerne og følelserne når vi tager styring eller giver slip og bliver holdt. Du er velkommen som du er og behøver ikke tidligere erfaring.

Kom med en du føler dig tryg med. Det behøver ikke være en du er tiltrukket af, da workshoppen ikke lægger op til seksualitet, men en udforskning af det nærende og forløsende der kan opstå i kropslig kontakt og nærvær.

Cherie ellen

Cherie Ellen er uddannet Gestaltpraktikker og har flere års erfaring med undervisning i Tantric Ropes samt workshops i kropsbevidsthed herunder Primal Play. Hun skaber rum for autencitet, intimitet og kropsligt nærvær. Læs mere her: www.cherieellen.com

Compassion og Kreativitet

I denne workshop starter vi fra en meditation på selvomsorg og medfølende glæde, og med papir og skriveredskaber bevæger vi os derfra ind i en kreativ udfoldelse gennem poesi og tegning. 

Både meditation og kreatid vil være guidet i begyndelsen, men også have en god del stilhed. Gennem denne process har du mulighed for at forbinde den introverte del af dig selv, som ønsker omsorg, og den ekspressive del, som har noget at give – til dig selv og verden. Vi afslutter med en lille udstilling, for dem som har lyst til at dele.

Anežka Marie Sokol

Anežka Marie Sokol har 10 års erfaring med meditation, undervisning og coaching og har faciliteret workshops for unge og voksne, private og professionelle. Hun skaber plads til de mange dele af os selv i et trygt og nærværende rum. 
www.anezka.dk

En introduktion til Circling

Når en gruppe virkelig tuner ind på hinanden, åbner der sig en hel verden af informationer op –  som ikke nødvendigvis opfanges i almindelige interaktioner. I circling er vi tilstede sammen og udforsker alle disse lag af oplevelser i et dynamisk og frit rum. For mange giver dette en følelse af at se og blive set, på en måde de ikke oplever i andre sammenhænge.

I workshoppen får du en smagsprøve på, hvad praksissen kan, gennem øvelser og udforskning.

Ronja Lofstad & Inana Lerke Trunjé

Inana og Ronja er certificerede circling facilitatorer og har ledet workshops i mange år. Inana er derudover autoriseret psykolog samt spirituel integrativ krops- og psykoterapeut. Ronja har baggrund fra projektledelse men bruger nu det meste af sin tid på circling.

Bevar kontakten til dig selv

Denne workshop er for dig, som af og til oplever, at du mister kontakten med dig selv for at bevare kontakten med andre.. At miste kontakten med sig selv kan vise sig i ikke helt at kunne mærke, hvad man føler, udtrykke hvad man tænker eller måske holde den grænse, man ellers lige havde tænkt var så vigtig. 

Det er noget, der sker helt automatisk for mange af os, når der opstår en uoverensstemmelse i relationen med en anden. Så kommer vi til at gå på kompromis med os selv for ikke at miste den anden, men kan i sidste ende komme til at miste os selv.

Du vil i denne workshop komme igennem en række øvelser, der kan gøre dig opmærksom på, når du slipper kontakten med dig selv, og du vil afprøve forskellige muligheder for at trække dig selv tilbage i kontakt igen. Forhåbentlig vil workshoppen give inspiration til, at du kan være mere dig i dine relationer og skabe bund for en dybere kontakt med andre.

Sarah Warny Berg

Sarah Warny Berg er uddannet Antropolog og har virksomheden Klogere Sammen, hvor hun arbejder med at skabe kontakt og samhørighed mellem mennesker.

Samtaler om dét, der virkelig betyder noget i livet.